NHL FINALE: Lučić saigrača poslao na ušivanje (VIDEO)

Danijel Pele (strelac pobedonosnog gola u drugom meču) i Patris Beržeron su u drugom periodu savladali Korija Kraforda, golmana Čikaga, za konačnih 2:0 i 2:1 u seriji

  • 0

Tuka Rask, golman Boston Bruinsa, u trećoj utakmici finala NHL lige spustio je roletnu na svom golu i drugi put za redom je u "TD gardenu", treći put u ovom plej-ofu, uknjižio "šat-aut". Na "krilima" njegovih odbrana (28) Milan Lučić i ekipa su posle 60 minuta igre sa 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pobedila Čikago i u seriji vodi sa 2:1.

Posle dva meča odigrana u Čikagu, koja su trajala malo manje od 12 trećina, 60 minuta hokeja u najvećem gradu Masačusetsa, bilo je malo za navijače "medvedića", ali dovoljno za ogromno slavlje. Danijel Pele (strelac pobedonosnog gola u drugom meču) i Patris Beržeron su u drugom periodu savladali Korija Kraforda, koji je na kraju upisao 31 odbranu iz 33 šuta.

Za razliku od prve utakmice kada je postigao dva gola uz asistenciju Milan Lučić, jedini Srbin sa Stenlijevim peharom, je još jednom pokazao koliko je "opasan". Samo, ovoga puta je iskusnog Zdena Čaru, saigrača, na zagrevanju poslao u bolnicu na ušivanje.

U noći između srede i četvrtka u Bostonu se igra i četvrta utakmice serije pre nego se sve ponovo vrati u grad "vetrova".

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA