Troicki se zagrejao za Del Potra

Viktor u drugom kolu Roterdama savladao Džesija Hutu Galunga 7:6 (7:2), 6:3 i zakazao četvrtfinale sa Argentincem

  • 0

Prema očekivanjima, Viktor Troicki je uspešno startovao ATP turniru iz serije 500 u Roterdamu. Srbin je u drugom kolu savladao domaćeg tenisera Džesija Huta Galunga 7:6 (7:2), 6:3 i plasirao se među osam najboljih. Tamo ga sutra očekuje znatno teži zadatak i rival. Ukrstiće rekete sa Huanom Martinom del Potrom. 

Viktor definitivno neće steći fanove u Holandiji, pošto im je u roku od dva dana eliminisao dva najbolja tenisera na "njihovom terenu" u Roterdamu. Posle De Bakera u prvom kolu, sada je sa turnira "poslao" i Hutu Galunga. Srpski teniser nije briljirao protiv snažnog servera, ali i ova prosečna partija mu je bila dovoljna da eliminiše momka koji je na turnir upao sa vajld kartom. U prvom setu je tajbrejk odlučivao o pobedniku jer su oba tenisera čvrsto držala svoj servis. Ipak, u "13. igri" do izražaja je došao kvalitet Srbina. U drugoj deonici, Viktor je zaigrao bolje, Holanđanin je "pao" zbog propuštene šanse u prvom setu i sve je bilo rešeno.

Pobeda se piše, ali ako Troicki ponovi ovakvu igru i u četvrtfinalu protiv Del Potra, ne piše mu se dobro. Argentinac se polako vraća u staru formu, tako da nas očekuje derbi meč četvrtfinala Roterdama. Ostali parovi četvrtfinala su: Federer - Nieminen, Gaske - Davidenko i Sepi - Berdih.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA