Anđelković podneo ostavku na mesto predsednika Skupštine Zvezde!

Povlačenje zbog "brojnih profesionalnih obaveza i želje da se više posveti porodici". Naslednik Živorada Anđelkovića na čelu Skupštine Branislav Đurđević

  • 3

Živorad Anđelković podneo je ostavku na mesto predsednika Skupštine KK Crvena zvezda, saopšteno je na klupskom sajtu.

Anđelković se na ovaj korak odlučio zbog "brojnih profesionalnih obaveza i želje da se više posveti porodici", stoji u saopštenju. Ostavku je podneo na drugoj redovnoj sednici, održanoj u prostorijama kluba, a na njegovo mesto došao je Branislav Đurđević, direktor "Elektromreže Srbije", koji je ranije radio za "US Steel Srbija" i "Koka-kolu".

Sednici je prisustvovalo 26 od ukupno 35 članova Skupštine i izbor je bio jednoglasan.

- Ukazana mi je izuzetna čast izborom na funkciju predsednika Skupštine KK Crvena zvezda. Poverenje koje sam dobio potrudiću se da opravdam i nadam se da ću svojim radom i znanjem pomoći Crvenoj zvezdi da još više ojača. Uveren sam da ću u klub uneti novu energiju, jer veoma volim Crvenu zvezdu i ta ljubav prema klubu će mi biti osnovna pokretačka snaga u radu - rekao je Đurđević, koji je rođen 1978. u Beogradu, a studirao i diplomirao u SAD, na Univerzitetu Maunt Ida u Bostonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA