Iliev pred povratkom u Partizan?

Iskusni fudbaler slobodan igrač posle isteka ugovora sa Vislom iz Krakova i već pregovara sa sportskim direktorom "crno-belih" Albertom Nađom

  • 2

Nekadašnja uzdanica Partizana, Ivica Iliev, mogao bi da se vrati u Humsku. Sportski direktor "crno-belih" Albert Nađ i Ilijev već su razgovarali o tome, ali zasad nije doneta nikakva konačna odluka, piše Sport.

Iliev je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Vislom iz Krakova, a u Partizanu pamte da su sa njim dvaput igrali u Ligi šampiona. "Crno-beli" rado vraćaju nekadašnje fudbalere, pa se 33-godišnji napadač uklapa u filozofiju kluba, pogotovo kad se uzme u obzir da je dokazano "talija". U Humskoj su hteli da vrate i Igora Duljaja, međutim nisu uspeli.

Iliev je u dva mandata nosio crno-beli dres, od 1997. do 2004. na 150 prvenstvenih mečeva postigao je 41 gol, tokom 2010/11. na 27 utakmica 13 puta zatresao je mrežu rivala. Pored Partizana i Visle nastupao je za Mesinu, Đenovu, PAOK, Energi Kotbus i Makabi Tel Aviv.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA