Bekam imao ponudu NFL kluba! (VIDEO)

Skaut neimenovanog kluba američkog fudbala pozvao slavnog Engleza da odigra jednu sezonu kao kiker

  • 1

Odnedavno penzionisani fudbaler legendarni Dejvid Bekam imao je ponudu da odigra jednu sezonu u američkoj NFL ligi. Slavnom Englezu je ponuđeno da odigra sezonu kao kiker pre nego što se opredelio za prelazak u Pari Sen Žermen.

Britanski "Miror" navodi da dok je Bekam razmišljao da li će da ostane u Los Anđeles Galaksiju, na vrata mu je pokucao jedan skaut iz neimenvoanog NFL kluba i pozvao ga da bude šuterska zvezda, makar na godinu dana.

Jedan od razloga za ovakav angažman svakako je fantastičan šut legende Mančester junajteda i madridskog Reala, ali Amerikanci su računali na Bekamov imidž i komercijalne benefite angažmana.

- Nekoliko skauta je bilo ubeđeno da Dejvid ima potencijal za kikera u NFL ekipi, a jedan od njih ga je zapravo i zvao. Nije tajna da je Dejvid jedan od najboljih kada je u pitanju preciznost i dužina pasa - rekao je izvor navedenog lista.

- Mnogi najbolji kikeri mogu da pošalju loptu nekih 40 jardi, a Dejvid je u proteklih 15 godina to radio iz nedelje u nedelju.

Ipak, Bekam je morao da odbije laskavu ponudu i ostane veran primarnom sportu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA