Vojvotkinja od Jorka u Novakovom timu!

Prvi reket sveta ostavio je pozitivan utisak na novinara najprestižnijeg britanskog magazina "Spectator Life"

  • 0

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković oduševio je svojom harizmatičnošću dok je davao intervju za najelitiniji britanski magazin "Spectator Life".

Nole je u intervjuu govorio o ključnim delovima svog života, koje u Srbiji odavno znamo, a što je bilo u žiži javnosti kada je gostovao u američkoj emisiji "60 minuta". U Velikoj Britaniji je ogromno interesovanje izazvao njegov prerani odlazak od roditelja u Nemačku na tenisku akademiju, kao i NATO bombardovanje Srbije 1999. godine, zatim uloga prvog trenera, nedavno preminule Jelene Genčić...

Novinar magazina je podvukao utisak da je teniser sa dve noge na zemlji, iako je odavno postao svetska zvezda.

- Ne želim da razmišljam o sebi kao nekome ko je viši, bolji ili jači nego bilo ko drugi. Možemo da budemo manje ili više uspešni u životu, ali se na kraju sve svodi na to kakvi smo kao ljudi u suštini.

- Ne volim izveštačenost. Biram da budem otvoren i svakoga treniram jednako. Ne treba mnogo da bi bio ljubazan - rekao je Đoković, koji je izrazio zadovoljstvo što se njegovoj fondaciji pridružila Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka.

(Telegraf.rs/Spectator life)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA