LUKAČ U HUMSKOJ: Hoću kao Radiša u Ligu šampiona sa Partizanom!

Novi golman Partizana oduševljen što će nastaviti karijeru u dresu šampiona

  • 0

Novi golman Partizana Milan Lukač rekao je da je presrećan zbog dolaska među "crno-bele" i istakao kako se nada da će pomoći klubu da izbori plasman u Ligu šampiona.

- Drago mi je što sam došao u ovako veliki klub. Nisam mogao da odbijem ponudu Partizana. U poslednje vreme desilo mi se dosta lepih stvari, a ovo je samo šlag na tortu. Imam mnogo želje za dokazivanjem, verujem da ću se brzo uklopiti u ekipu i opravdati poverenje - rekao je Lukač na promociji u Humskoj.

On je sa "crno-belima" potpisao ugovor na tri godine, a nosiće dres sa brojem 25, koji je svojevremeno bio u vlasništvu Ivice Kralja.

- Bilo je konatakata i sa nekim drugim klubovima, ali je Partizan bio najkonkretniji. Ipak, motiv i san svakog igrača je da igra u Ligi šampiona, uostalom i pre tri godine kada je u Partizan došao, takođe, bivši golman OFK Beograda Radiša Ilić, "crno-beli" su zaigrali u elitnom društvu - podsetio je Lukač.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da očekuje da Lukač bude prava zamena za reprezentativca Vladimira Stojkovića.

- Hvala Stojkoviću na prethodne tri godine. U tom periodu napravio je veliki uspeh i za klub i za sebe. Lukač će imati težak zadatak, ali verujem u njega, bili smo saigrači u Čukaričkom, a prošle sezone definitivno je potvrdio kvalitet - istakao je Nađ.

NEMA PONUDA ZA PARTIZANOVE IGRAČE

On je naveo da Partizan razmišlja i o novim pojačanjima, ali da neće žuriti kako bi izbegao greške iz nekih ranijih prelaznih rokova.

- Za naše igrače još nema konkretnih ponuda, tako da zaista nema potrebe za gomilanjem fudbalera. Uostalom, ne možete u flašu od litar da sipate pet - poručio je Nađ.

Sportski direktor "crno-belih" potvrdio je da se čuo sa nekadašnjim prvotimcem Ivicom Ilijevom, i dodao da nisu razgovarali o njegovom povrratku u klub, iako nije isključio tu mogućnost.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA