Zvezda i Vojvodina i dalje pod suspenzijom Disciplinske komisije FSS

Osim Crvene zvezde, Vojvodine, OFK Beograda, Smedereva, Rada i Radničkog iz Kragujevca, DK FSS zabranila registrovanje novih fudbalera Jagodini i Radničkom iz Niša

  • 0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je na sednici održanoj u sredu suspenziju za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, OFK Beograd, Smederevo, Rad i Radnički iz Kragujevca, a koja se odnosi na zabranu registracije igrača u tekućem prelaznom roku.

Na listi suspendovanih ima i novih ekipa. To su Radnički iz Niša, zbog neizmirenih obaveza prema igraču Minji Popoviću i neplaćanja službenih lica na četiri utakmice mlađih kategorija. Osim Nišlija tu su i Jagodinci. Oni, osim neizmirenih obaveza prema Javoru, od sada imaju dodatni teret u imenu bivšeg igrača Vladimira Đilasa, koji je klub napustio još pre dve godine.

Klub pod Đurđevim brdom, kako piše "Sportski žurnal", ostao je dužan Đilasu dok je igrao za njih, a po dogovoru trebalo je da mu potraživanje isplati u nekoliko rata.

Dopunjen je i spisak dužnika Smederevaca, tako da ovaj klub sada ima obavezu i prema Aleksandru Janjiću i Marku Vidojeviću.

(Telegraf / Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA