Kapelo odbio PSŽ, putuje na Kup konfederacija!

Italijanski stručnjak, zapravo njegov sin i menadžer koji je vodio pregovore, nije uspeo da se dogovori sa pariskim "svecima"

  • 0

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo odbio je da preuzme ekipu francuskog prvaka Pari Sen Žermena, preneli su italijanski mediji.

Dnevnik "Gazeta delo Sport" tvrdi da je sin i menadžer trofejnog italijanskog stručnjaka razgovarao sa sportskim direktorom Parižana, Brazilcem Leonardom, ali da je Kapelo odbio da na klupi zameni zemljaka Karla Anćelotija, koji, po svemu sudeći, odlazi u madridski Real.

Kapelu je navodno ponuđen jednogodišnji ugovor, na šta on nije bio spreman da pristane. Italijanski stručnjak posle neuspešnih pregovora planira da otputuje u Brazil, gde bi odgledao preostale mečeve na Kupu konfederacija.

Takođe i predsednik Fudbalskog saveza Rusije, Nikolaj Tolstih, izjavio je da veruje da će Kapelo ostati jer ima važeći ugovor i da je više puta isticao da želi da završi započeto.

Italijanski mediji spekulišu da bi klupu Pari Sen Žermena mogao da preuzme menadžer Arsenala Arsen Venger.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA