Đoković trenirao na Vimbldonu, oduševljen "nevinom" travom!

Srpski teniser objavio na Fejsbuku i Tviteru utiske sa prvog treninga na pomoćnim terenima Vimbldon kluba

  • 1

Najbolji svetski teniser Novak Đoković odradio je prvi trening na Vimbldonu.

- Od danas nam je dozvoljeno da treniramo na pomoćnim terenima Vimbldon kluba. Do sada smo trenirali na Aorangi terenima. Nedelja pre početka turnira je uvek posebna, nema puno ljudi i uslovi za trening su najbolji. Trava je sveža, nedirnuta, a mi se šalimo među nama i zovemo je "nevina" trava. Ali to samo danas i to ujutru, pa ko je prvi zgazi... - objavio je Novak na Fejsbuku, a dao je nešto kraći komentar i na Tviteru.

Đoković stiže na najpoznatiji svetski turnir kao prvi favorit. Posle poraza od Rafaela Nadala, koji ga je na Rolan Garosu onemogućio da osvoji turnir koji mu je ove godine bio najvažniji jer mu nedostaje u kolekciji, Đoković je sigurno izuzetno motivisan da se revanšira, ako mu se ukaže prilika, i potvrdi primat u svetskom tenisu. Nole zna šta je potrebno za trijumf, jer je osvojio Vimbldon 2011.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja357

    20. jun 2013 | 09:59

    Uzalud trud, dzabe ti sve, osta bez gren slema ove godine... Salim se! Udri Nole seljobera spanskog, naplati mu za sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA