STRIPTIZ NOLE: Đoković se skinuo i oduševio žene u Londonu (VIDEO)

Najbolji svetski teniser tokom egzibicionog meča sa Dimitrovim u jednom momentu, na zahtev ženskog dela publike, skinuo majicu u ritmu muzike, za opšti delirijum na tribinama

  • 1

Najbolji svetski teniser Novak Đoković poznat je kao šoumen i čovek koji je uvek spreman na zabavu radi uživanja publike. Tako je bilo i na egzibicionom meču, koji je igrao protiv Grigora Dimitrova, na turniru u Bakingemširu u sklopu prepreme najboljih svetskih tenisera za predstojeći Vimbldon na kome je Nole izveo striptiz

Đoković je u jednom trenutku želeo da promeni majicu, ali je tu situaciju okrenuo na šalu, pa je od publike zatražio aplauz kako bi izveo svojevrstan striptiz.

Ženski deo publike ga je podržao, a Nole je mešajući kukovima skinuo majcu, dok je na tribinama vladalo oduševljenje. Nakon što se presvukao najbolji igrač sveta je prozivao Dimitrova da uradi isto, pa je dečko Marije Šarapove morao takođe da izvede striptiz.

OPET IMITIRAO MAŠU

Međutim, tu egzibiciji nije bio kraj.Posle striptiza koji je izveo tokom egzibicionog meča protiv Grigora Dimitrova prvi reket sveta je zajedno sa protivnikom odlučio da nasmeje publiku imitacijom Marije Šarapove.

Đoković, koji je veoma dobar prijatelj sa Šarapovom, često je znao da imitira svoje kolege. Ovoga puta imao je značajnu pomoć u vidu Dimitrova koji je inače dečko ruske teniserke.

Predstava koju su teniseri izveli pred mnogobrojnom bublikom izazvala je salvu oduševljenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA