NFL igrač umešan u ubistvo!?

Aron Hernandez, tajt end Nju Inglanda, nekoliko sati pre ubistva viđen sa žrtvom, poznanikom Odinom Lojdom * Namerno uništio snimke bezbednosnih kamera u svojoj kući i mobilni telefon koji je morao da preda policiji

  • 0

Aron Hernandez, tajt end NFL ekipe Nju Ingland Patriots, nalazi se pod istragom zbog moguće umešanosti u ubistvo poznanika Odina Lojda. Ubistvo se desilo u ponedeljak, a tog dana Lojd i Hernadez viđeni su zajedno, štaviše leš je pronađen nedaleko od automobila za koji je poznato da ga je iznajmio poznati igrač američkog fudbala.

Sumnju uvećava i to što je policija utvrdila da je Hernandez namerno uništio snimke bezbednosnih kamera u svojoj kući, kao i mobilni telefon koji je morao da preda. Međutim, Hernandez, još dve osobe i nesrećni Lojd snimljeni su zajedno nekoliko sati pre ubistva na sigurnosnim kamerama u komšiluku.

Američki mediji tvrde da je hapšenje sve izvesnije i iako još nije poznato kako će glasiti optužnica. Policija ne isključuje nijednu mogućnost i Hernandez se možda suoči i sa optužbom za ubistvo.

Jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u NFL Hernandez je poznat po druženju sa kriminalcima, zbog čega je nekoliko klubova odustalo od njega na draftu 2010, pre nego što su ga Petriotsi izabrali u u četvrtoj rundi. Takođe, Hernandez je priznao da je koristio marihuanu na koledžu, što mu nije bio plus u očima funkcionera NFL ekipa.

Žrtva Odin Lojd se, takođe, bavio američkim fudbalom i bio je lajnbeker poluprofesionalne ekipe Boston Bandits, a zna se da se se viđao sa sestrom Hernandezove devojke. Da li tu možda leže razlozi njegove tragične sudbine, očekuje se da pokaže istraga.

Takođe, protiv Hernandeza je pokrenuta tužba izvesnog Aleksandra Bredlija koji tvrdi da ga je tajt end Nju Inglanda upucao u ruku i glavu februara ove godine i da je izgubio oko i da više ne može da se služi pogođenom rukom. Prethodno su se sukobili u striptiz baru, a onda su navodno zajedno ušli u kola gde je Hernandez potegao pištolj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA