VLADIMIR VOLKOV: Ako ostanem, ginuću u "crno-belom" dresu!

Ukoliko ostane u Partizanu, crnogorski reprezentativac će sa Sašom Ilićem biti jedan od najiskusnijih u ekipi

  • 0

Fudbaleri Partizana nalaze se na Zlatiboru gde se vredno pripremaju za novu sezonu. Dugogodišnji levi bek "crno-belih, Vladimir Volkov nije siguran da li će ostati u taboru šampiona, ali je istakao da, dok je u timu, sigurno će davati maksimum.

- Ako ostanem, igraću za Partizan i Grobare kao i do sada svim srcem. Trudiću se da uspešno obavimo posao koji nas čeka. U slučaju da odem i to može dobro doći klubu - rekao je Volkov.

Ukoliko ostane u Partizanu crnogorski reprezentativac će sa Sašom Ilićem biti jedan od najiskusnijih u ekipi.

- To neverovatno zvuči, ali je istinito. Samim tim to govori da smo jako mlada ekipa, da ćemo morati dosta da se pomučimo da bi uradili nešto u Evropi. Bez iskusnih igrača teško je nešto napraviti, ali mi se uzdamo u mladost, rad, talenat koji su nam glavni aduti -rekao je Volkov.

Predsednik "crno-belih" tražio je od igrača korak više u prethodnoj Evropi, što Volkov smatra logičnim.

- Predsednik Dragan Đurić je navikao samo na uspehe. Mislim da je on najtrofejniji predsednik u istoriji, pa je prirodno da očekuje više. Mi ćemo se potruditi, daćemo 100 odsto od sebe, a šta ćemo uraditi u Evropi bolje da sačekamo mesec, dva dana.

- Prvi deo priprema se obično zasniva na dosta trčanja, međutim pod palicom Vuka Rašovića svakodnevno radimo sa loptom i ona nam sigurno ne nedostaje - završio je Volkov.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA