Partizan savladao svog golmana i pobedio Zlatiborski okrug sa 4:0

"Crno-beli" u prvoj pripremnoj utakmici sezone lako savladali tim koji je sa klupe predvodio Milovan Rajevac, golovima Saše Ilića, Danila Pantića, Andrije Živkovića i Stefana Šćepovića

  • 0

Ono što je najvažnije za navijače "crno-belih" jeste da je Partizan ubedljivo slavio na prvoj pripremnoj utakmici odigranoj na Zlatiboru.

U meču kome su se najviše radovali navijači sa Zlatibora, iz Užica i okolnih mesta, "crno-beli" su odigrali dva različita poluvremena, i očekivano napunili mrežu protivnika, ali Bneki poseban utisak nisu ostavili.

Razumljivo, s obzirom na to da su nepunih nedelju dana u fazi pripreme, gde je glavni akcenat na fizičkoj snazi.

Kuriozitet meča jeste da je golman Partizana Živko Živković prvo poluvrema kao "gost" branio za selekciju Zlatiborskog okruga, i uspeo da primi jedan gol od svog kapitena Saše Ilića.

Ilić je odličnu asistenciju Ninkovića rešio tako što je lobovao istrčalog Živkovića.

Rašović je u drugom poluvremenu ostavio nervozne Ninkovića i Kneževića. Meč nisu nastavili ni Luka ni Ilić, ali je zato skoro 3.000 navijača na terenu Kulturnog sportskog centra "Čajetina" moglo da uživa u potezima poletaraca Andrije Živkovića i Danila Pantića.

"Crno-beli" klinci su postigli po gol, a naročito je atraktivan bio onaj mladog Pantića, koji je posle oduzete lopte na polovini protivnika sam ušao u šesnaesterac i iskosa pogodio suprotnu dijagonalu golmana, koji je bio jedna od zvezda utakmice.

Rezervni čuvar mreže "zlatiboraca" manje-više je obeležio drugi deo igre, do izmene 15 minuta pre kraja, jer je sa nekoliko komičnih reakcija, što kod trećeg i četvrtog gola, i posle toga, prilično zabavljao prisutne. Očigledno je uspeo da iznervira Rajevca, koji ga je ubrzo izveo iz igre.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA