ŠOK U FRANCUSKOJ: Monako izbačen iz lige?!

Pokrenuta je inicijativa da se tim iz Kneževine izbaci iz najjače francuske lige, s obzirom na to da je Monako samostalna država

  • 3

Francuski Vrhovni sud je nadomak donošenja odluke o izbacivanju Monaka iz francuske Lige 1, potvrđeno je na zvaničnom sajtu kluba.

Odluka je usledila jer je Monako samostalna država, pa je pokrenuta inicijativa da se tim iz Kneževine izbaci iz najjače francuske lige.

Ekipa Monaka je sada prinuđena da potvrdi svoje autohtono poreklo, a ukoliko u tome ne uspe, biće izbačen iz lige.

U narednim danima bi trebalo da bude više informacija o eventualnom izbacivanju Monaka.

Ruski milijarder Dimitrij Ribolovljev, vlasnik sedmostrukog šampiona Francuske, ove godine je izdvojio ogromne sume novca za pravljenje drim tima, u koji su već došli Radamel Falkao, Rikardo Karvaljo, Džejms Rodrigez i Žoao Mutinjo. Navodno, želeo je da dovede i Kristijana Ronalda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • heisenberg

    21. jun 2013 | 23:41

    napravice Rua novu ligu

  • стрептомицин

    22. jun 2013 | 10:40

    А да их је купио неки муслимански фундаменталиста као ПСЖ онда не би било проблема. Французи су љиге, али доћи ће им Арапи главе.

  • rijad

    22. jun 2013 | 13:25

    Sto si ti ljiga,sto odma prebacujes na muslimane smradu jedan!!! PSG je iz Pariza i naravno da ce igrati Ligu 1 a Monako je knezevina i imaju pravo da ih izbace?!?!?!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA