VELIČKOVIĆ: Ne verujem da ću igrati na EP!

"Tek treba da pričam sa selektorom na tu temu, ali kako stvari sada stoje najverovatnije neću ići u Sloveniju" rekao je krilni centar za sajt MVP

  • 0

Krilni centar Mega Vizure Novica Veličković uvek je bio spreman da igra za nacionalni tim Srbije, ali ovoga leta izgleda neće biti tako, prenosi košarkaški portal MVP.

Zbog velikih problema sa povredom kolena tokom prošle sezone, Veličković će letnju pauzu iskoristiti da se pripremi za novu sezonu i vrati na veliku evropsku scenu. Tako su prvobitne nezvanične informacije da će selktoru "otkazati" Veličkovi, Savanović, ali i Micov i Erceg počele da dobijaju na potvrdi.

- Tek bi trebalo da pričam sa selektorom na tu temu. Ali, verovatno će biti tako. Jednostavno moram da se spremam. Dokle god budem igrao košarku neću više imati ni dan pauze, a telo mora da bude u top formi -  rekao je Veličković za MVP.

On je istakao da ljubitelji košarke u Srbiji treba da shvate da njemu najteže pada kada ne igra za Srbiju.

- Nekolicina nas je tu sa Dudom od prvog dana. Znamo se u dušu. Imao sam lepu ulogu u tom timu i voleo bih da ljudi shvate da meni nije lako kada ne igram za reprezentaciju. Ali, sada moram mnogo da razmišljam, da svaki moj korak bude ispravan i pametan po mene - istakao je Veličković.

Srbija će prvu fazu Evrobasketa igrati u Jesenicama, a protivnici u grupi B biće: Litvanija, Letonija, Makedonija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina. Orlovima neće biti lako.

- Kada smo se okupili 2008. godine cilj je bio medalja u Sloveniji. Trebalo je tada da budemo u naponu snage, u najboljim godinama i da napadnemo mesto na pobedničkom postolju -rekao je Veličković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA