Kapetan glisera Milica i 11 "razbojnica" napadaju Češku (FOTO)

Srpske "gracije" dan pred meč sa Češkom provele u opuštajućoj atmosferi gde su se vozile gliserom, kuglale, igrale stoni fudbal, a sve u cilju pripreme za meč koji ih vodi u četvrtfinale

  • 2

Košarkašice Srbije u nedelju (14.00 RTS 2) igraju veoma bitnu utakmicu na šampionatu Evrope i ako pobede selekciju Češke plasiraće se u četvrtfinale, što bi bio podvig. Međutim, i u slučaju poraza naše "gracije" imaju šanse za plasman, ali onda moraju da čekaju poraz Britanki od Hrvatske.

Ali, one su rešene da same kroje svoju sudbinu i da prikažu još jednu brobenu i kvalitetnu igru i trijumfom obezbede ostvarenje snova. Dan pred meč provele su u opuštajućoj atmosferi, gde su se vozile gliserom, kuglale, igrale stoni  fudbal, koju nam prenose u svom dnevniku za Telegraf.

- Danas je bio jako zanimljiv dan, vozile smo gliser, kuglale smo, šetale, igrale se, smejale i uživale...Jedna grupa devojaka je u svom svetu, priča samo o košarci, a ova naša grupa, ni ne razmišlja o njoj, ona sve sto ima da kaže voli da pokazuje samo na terenu - poručuju u glas kapiten Milica Dabović, Tamara Radočaj i Bojana Vulić.

- Jako je zanimljivo biti u drugoj grupi pozitivna energija iz Partizana je prisutna, što ne znači da je ova druga grupa devojaka nema! Jer na terenu svi radimo kao jedna...

- U svojim glavama svesne smo da je u nedelju odlučujuća utakmica i da se ne smemo osloniti ni na koga sa strane, ali ne želimo da nabijamo tenziju i pritisak, nego da svoju borbenost i svoju drčnost pokažemo na terenu.

 

Na kraju, pozdravljamo sve u Srbiji i želimo da nam posaljete vašu pozitivnu energiju i želimo da budete uz nas kao i svih ovih predhodnih dana jer je to naš vetar u ledja. Da baš vi! - kazale su u glas Milica Dabović, Dajana Butulija, Tamara Radočaj i ostale reprezentativke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA