SPORNI TRANSFERI: Đurić i Zečević pod istragom!

Kako prenosi "Alo" tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv predsednika Partizana i bivšeg generalnog sekretara zbog sumnjive prodaje igrača u vrednosti od 50 miliona evra

  • 7

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv predsednika Partizana, Dragana Đurića i bivšeg generalnog sekretara Žarka Zečevića, zbog sumnjive prodaje igrača, prenosi "Alo".

Naime, istražni organi već mesecima prikupljaju dokumentaciju iz inostranstva zbog sumnje da je bilo neregularnosti u pojedinim transferima.

Kako prenosi ovaj listi na proveri su transferi obavljeni od jeseni 2008. godine od kada je Partizan prodao veliki broj fudbalera poput Antonija Rukavine, Ivana Obradovića, ZoranaTošića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matije Nastasića, Stefana Savića, Klea...

Procenjuje se da je od tada pa do danas Partizan prodao fudbalere u vrednosti od 50 miliona evra a među velikom većinom postiji neslaganja u novčanom iznosu koji je isplaćen.

Policija je nekoliko puta bila u Partizanu i proveravala knjige, a sada te cifre treba da se uporede sa onima koje su zavodili strani klubovi. Za sada se radi o proverama, ali po dosadašnjim podacima  imena Zečevića i Đurića se pominju zajedno u ovim poslovima.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pumba

    23. jun 2013 | 10:35

    Ljudi, nema ovo veze sa našim navijačkim prepucavanjima. Ovi ljudi, kao i Džajići, Toplice i slični su uništili naše klubove. U Zvezdi je zaigrala mečka već pre par godina. I vidi se u koliko je teškom stanju zbog toga. Ono što mene još više brine je uporno insistiranje čelnika Partizana da su finansijski najstabilniji klub na svetu, bez ama baš ikakvih problema. Vreme je da se i ta žabokrečina iznad kluba skloni i vidi šta je istina. Poznato je da što se duže "kuva" za nevreme, ono uvek bude jače i razornije. Zvezda se nekako koprca u svom "nevremenu". A kakvo li čeka Partizan, ne smem ni da zamislim. Nek je sa srećom i jednima i drugima.

  • MikiGrobar

    23. jun 2013 | 06:25

    Hapsi lopove... I ramadanija u zatvor

  • brzi

    23. jun 2013 | 02:20

    U zatvor ce sad lopovi ici, mogli su renovirati citav stadion da nisu trpali u svoje dzepove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA