MATEUS: Vodio bih reprezentaciju Srbije!

Bivši trener Partizana istakao da bi se vrlo rado vratio u srpski fudbal i preuzeo nacionalnu selekciju za koju smatra da joj je mesto u Brazilu

  • 5

Nekadašnji reprezentativac Nemačke i bivši trener Partizana Lotar Mateus jedan je od retkih stranih trenera koji je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu. Momenat kada je uveo''crno-bele'' u Ligu šampiona svakako je nešto što mu navijači nikada neće zaboraviti.

Mateus, koji je trenutno bez trenerskog angažmana, istakao je u intervjuu za ''Alo'' da bi rado prihvatio poziv da vodi reprezentaciju Srbije.

- Svaka ponuda se razmatra. Voleo bih ponovo da radim u Srbiji. Bilo u klubu ili reprezentaciji. Volim Srbiju i srpski narod. Kakve igrače ima, Srbiji je mesto u Brazilu. Ne bih da komentarišem Mihajlovića, ipak smo kolege - rekao je Mateus, koji je u karijeri već vodio reprezentacije Bugarske.

Legendarni Nemac nije mogao, a da se ne osvrne na apsolutnu dominaciju Partizana u srpskom fudbalu.

- Pratim sve klubove koje sam vodio pa tako i Partizan. Odličan rad sa omladinskim kategorijama doveo ih je ovde gde jesu i višestruko im se isplatio. Zvezdi je potreban kontinuitet, da zadrže  trenera i igrače na okupu. Mada, kao partizanovac ne bi volio da se to dogodi - istakao je Mateus.

(Telegraf.rs/ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gogi

    23. jun 2013 | 17:58

    Ovo bi bila najveca katastrofa za nas fudbal! U nemockoj nije mogao ni za drugu ligu da potpisuje zato sto svi znaju da je totalna bu.... la

  • Igor

    23. jun 2013 | 15:41

    Ja mislim da ovo nije losa ideja.

  • Vukoje

    23. jun 2013 | 22:21

    Lotar bi nastavio sa Sinišinim rezultatima, u to sam duboko uveren.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA