Delije isprebijale navijače Rijeke u Sloveniji?

Kako prenose hrvatski mediji umesto navijača Olimpije, kako se u prvi mah činilo. ''Armadu'' napale ''Delije'' iz Slovenije

  • 6

Iako fudbaleri Crvene zvezde još nisu ni stigli u Sloveniju njihovi navijači se, posle nemilih scena u meču između Rijeke i Olimpije, nalaze u centru zbivanja.

Kako prenosi Novi list, pred početak pripremnog meča između slovenačkog i hrvatskog kluba na tribinama su viđene nemile scene kada je grupa od 20 - ak navijača napala riječku ''Armadu''.

U prvi mah se činilo da su domaći navijači, popularni ''Green Dragonsi'', inicirali tuču, ali su se vrlo brzo oglasili pripadnici ''Armade'' koji su istakli da su napadači bili grupa slovenačkih ''delija''.

- Napali su nas teleskopskim palicama i daskama. Trojica na jednoga! Ma kakvi navijači Olimpije. Sve su to slovenske Delije - rekao je jedan od navijača Rijeke.

Sukob se sa terena preselio na parking pored igrališta, a deblji kraj su izvukli navijači Rijeke, od kojih je nekoliko završilo raskrvavljenih glava.

(Telegraf.rs/ Novi list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA