VOJVODINA: Radimo sve da igramo ABA ligu

Ubeđen sam da će Novosađani u sledećoj sezoni gledati kvalitetnu košarku. Uostalom, nije se dogodilo u istoriji ABA lige da neko ko se plasirao nije igrao - rekao je Aleksandar Maksimović, direktor Novosađana

  • 1

Košarkaški klub Vojvodina dobila je nekoliko dodatnih dana da reši pitanje učešća u ABA ligi, a od iste ih i dalje deli "samo" 150.000 evra, koliko košta pozivnica. Aleksandar Maksimović, predsednik kluba iz Novog Sada je optimista i nada se da će grad i sponzori imati sluha da prepoznaju značaj igranja u regionalnoj ligi.

- Mi radimo sve da igramo, jer to zaslužujemo mi i Novi Sad, Pokrajina i srpska košarka. Ubeđen sam da će Novosađani u sledećoj sezoni gledati kvalitetnu košarku. Uostalom, nije se dogodilo u istoriji ABA lige da neko ko se plasirao nije igrao - rekao je Maksimović za Dnevnik i dodao:

- Prolongirali su nam plaćanje, ali ne u celom iznosu, jer u istim teškoćama je i Široki. Moramo da sednemo s ljudima iz rukovodstva lige i dogovorimo se o svemu. Uvek se učešće plaćalo na rate i znam da su i sada mnogi klubovi učesnici dužni. Verujem da će biti utanačena neka dinamika plaćanja.

Ukoliko plate "članarinu" onda se prelazi na problem broj 2 - tim. Prema informacijama koje je Telegraf dobio pre nekoliko nedelja od Aleksandra Grmuše, direktora "lala" cilj je isti - da se sačuva veliki deo aktuelne ekipe.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA