NEOBAVEŠTENI ĐURIĆ: Kad je kontrola dolazila u klub?!

Predsednik Partizana demantovao da je učestvovao u sumnjvim transferima od 2008. godine, dodajući da nije upoznat sa tim da su pripadnici radne grupe Uprave kriminalističke policije još u januaru "češljali" knjige u Humskoj

  • 3

Predsednik Partizana Dragan Đurić opovrgao je da je zajedno sa bivšim generalnim sekretarom Žarkom Zečevićem učestvovao u sumnjvim transferima desetak igrača u vrednosti od 50 miliona evra od 2008. godine, zbog čega je navodno Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu.

- Sve su to budalaštine. Suvišno je komentarisati takva pisanja. Ne znam ko to plasira, verovatno zlonamerni ljudi. Znate šta je interesantno? Što se moje ime dovodi u vezu sa stvarima sa kojima nemam nikakve veze - komentarisao je Đurić saznanja, koja je prethodnog dana objavio dnevni list "Alo".

Zanimljivo je da je predsednik crno-belih u izjavi za "Sportal" rekao da nije upoznat sa tim da su državni organi, tačnije pripadnici radne grupe Uprave kriminalističke policije, dolazili u klub.

-  Što se mene tiče, od momenta kada sam došao na mesto predsednika Partizana, državni organi su dobrodošli da izvrše svaku proveru u klubu. Nisam upoznat sa time da je kontrola već bila u klubu. Pozivam ih da dođu. Zalažem se za kontrolisanje svih klubova, pa i Partizana - rekao je Đurić.

Bivši gensek Zečević je takođe demantovao da je bio u bilo kakvom sumnjivom poslu u klubu.

- Iz Partizana sam otišao u novembru 2007. godine i nakon toga nisam učestvovao u radu kluba. Ukoliko se pominje period od 2008. godine, nisam bio deo, kao što sam rekao, kako rada, tako ni transfera igrača Partizana - rekao je Zečević.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hercegov grad

    24. jun 2013 | 09:48

    krajnje vteme je bilo da se precesljaju te lopuze iz "partizana" i ako ih tu ima i bilo je jos iz ranijeh perioda,ali u upravi su uvek bili ljudi iz vlasti koji nisu doz oljavali da se pokrenu istrage protiv Curkovica,Zecevica i dr.Mozda su clanovi uprave i delili dobitak sa njima?!

  • stefan

    24. jun 2013 | 11:18

    xaxa Sojic! :D

  • Wally

    24. jun 2013 | 22:05

    Prozvali Djurica da je lopov, a on odgovara: "Nisam".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA