BRAJANT: Divac jedan od najboljih stranaca svih vremena u NBA!

Proslavljeni košarkaš Lejkersa za najboljeg neameričkog igrača proglasio Dirka Novickog, pa Pau Gasola, Divac u grupi od šest-sedam najistaknutijih

  • 2

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobe Brajant, igrao je u dugoj i bogatoj karijeri protiv mnogo košarkaša koji su došli u NBA ligu iz inostranstva.

Po njegovom mišljenju, jedan od najboljih među njima je i Vlade Divac, naš nekadašnji reprezentativac, igrač Sloge, Partizana i (kratko) Crvene zvezde, član Lejkersa, Šarlota i Sakramenta u NBA, sada predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

- Dirk Novicki  je najbolji strani košarkaš svih vremena, tačka. Posle njega, na listu bih stavio svog saigrača Pau Gasola. Pau je uvek bio jedan od najtalentovanijih koje sam video. Zatim verovatno Manu Đinobili. A onda, znate, Dražen Petrović, Vlade Divac, Arvidas Sabonis. Siguran sam da sam mnoge zaboravio, ali ovi su mi pali na pamet. E da, i Toni Parker - rekao je Brajant.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • blok11c

    24. jun 2013 | 08:39

    A Predrag Stojakovic, pa on je tata za sve njih !

  • Miki TO

    24. jun 2013 | 14:37

    Istina je Pedja je bio najbolji i dakazao pred svima ,ukusi su razliciti ali realnost je realnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA