Ne brini, Zvezdo, ovde nećeš igrati! (FOTO)

"Crveno-beli" fudbaleri ostali u šoku kada su videli da su tereni na kojima igraju njihovi potencijalni rivali u 2. kolu kvalfikacija za Ligu Evrope - obične livade

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde verujemo da su ostali zabezeknuti kada su saznali imena potencijalnih rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope! Najpre, jer nisu znali odakle su ti timovi, a drugo, kada su saznali da ti timovi imaju katastrofalne terene i da će morati da igraju na livadi!

Gigant sa "Marakane" igraće protiv pobednika susreta prvog kola između IBV sa Islanda i HB Toršavna sa Farskih Ostrva, a zanimljivo je da su tereni tih timova u očajnom stanju za evropske uslove i više podsećaju na teren iza zgrade u nekom beogradskom naselju.

Rival sa IBV sa Islanda ima teren pod imenom "Hastensvolur" koji prima oko 950 gledalaca i nalazi se podno brda nedaleko do morske obale.

Sa druge strane, ekipa iz Toršavna igra na terenu "Gundalaur stadion", koji malo više podseća na teren četvrtoligaša u Španiji.

Međutim, Beograđani neće igrati na ovim terenima jer po pravilima UEFA ne ispunjavaju osnovne uslove za igranje u Evropi, pa će njihovi morati da potraže veće stadione u svojim zemljama.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludost

    24. jun 2013 | 16:14

    Ove dve "livade" su kao Vembli za nasu ligu, koliko vidim na ovom drugom je veštačka trava kao podloga. Tribine nisu nesto, ali kao da Zvezda ne igra u Cacku, Borci, Karaburmi, Subotici, gde igraca mogu kamenom da ubiju, a o kvalitetu podloge da ne pricam...

  • Lepi

    24. jun 2013 | 16:29

    "Gigant sa Marakane"????

  • Groskrojc

    24. jun 2013 | 16:11

    i dalje imaju bolju travu nego na marakani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA