MAKSIMOVIĆEVA UPUCALA SREBRO: Ostajem i dalje "silver ledi"!

Vicešampionka sa Olimpijskih igara u Londonu nije uspela da se domogne najsjajnijeg odličja na Mediteranskim igrama u Mersinu

  • 0

Srpska strelkinja, vicešampionka Olimpijskih igara u Londonu, Ivana Maksimović osvojila je srebrno odličje u disciplini vazdušna puška i na taj način upisala treću medalju za strelce Srbije na Mediteranskim igrama u Mersinu.

Ivana Maksimović plasirala se u finale kao peta iz osnovnog dela. Ali je u završnici izuzetno napetog finala bila sigurna i tako stigla do srebra. Ona je odmah posle takmičenja ostavila kratku poruku na Tviteru.

- Ostajem i dalje silver ledi - napisala je Ivana, čiji je upravo nadimak "silver ledi" na ovoj društvenoj mreži.

Malo kasnije, u zvaničnoj izjavi ona je istakla da je zadovoljna rezultatom.

- Bilo je jako uzbudljivo i jako teško. U osnovnom delu nisam pucala sjajno. Nisam uspela da preslikam sliku sa jučerašnjeg treninga. Pred finale sam odradila dobru pripremu i ušla sam manje-više smirena.

- Nisam očekivala stvarno ništa, samo sam htela da svaki hitac odradim najbolje što mogu. U samom finišu sam sebi rekla da želim srebro, i bilo je srebro - rekla je Ivana po završetku finala.

Zlatnu medalju osvojila je Petra Zublasink iz Italije, a iza Ivane je ostala Francuskinja Emili Evasku.

Druga naša takmičarka Andrea Arsović bila je sigurnija u osnovnom delu i plasirala se u finale kao druga. Nažalost, u finalu nije pucala na istom nivou i u konačnom plasmanu završila je kao sedma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA