DELIJE PORUČUJU ISLANĐANIMA: Dobro došli u pakao (FOTO)

Navijači Crvene zvezde preplavili komentarima zvaničnu Fejsbuk stranicu IBV-a, mogućeg protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope

  • 13

Islanđani su u strahu! Ne ide im se u Beograd jer ih tamo čekaju ''delije'', koje su, prema njihovim rečima, vatreni navijači koji prave paklenu atmosferu.

Kvalifikacioni žreb za Ligu Evrope, u kojem će Crvena zvezda igrati protiv boljeg iz duela između HB Toršavina sa Farskih Ostrva i islandskog IBV-a, očigledno nije prijao Skandinavcima, koji nisu oduševljeni što će eventualno putovati u Beograd na megdan Zvezdi i ''delijama''.

Iako se još nisu ni plasirali u drugu rundu, sasvim je izvesno da će IBV biti prvi protivnik ''crveno-belih'' u Evropi, a koliko ih očekuje paklena atmosfera, ''objašnjeno'' im je na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba.

Kako islandski mediji prenose, Fejsbuk stranica IBV-a preplavljena je komentarima ''delija'' koje su domaćini okarakterisali kao vatrene i verne navijače kojima je fudbal i klub na prvom, drugom i trećem mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA