Hvala, Rođo! U penziji jedan od najboljih srpskih MMA boraca! (VIDEO)

WFC šampion u poluteškoj kategoriji odlučio je da se povuče iz ringa i okači "rukavice o klin". U profesionalnoj karijeri ostvario je skor od 12 pobeda i četiri poraza, a razlog za povlačenje je diskus hernija, koja našeg borca muči godinama

  • 3

Aleksandar Rođa Radosavljević, WFC šampion u poluteškoj kategoriji, odlučio je da se povuče iz ringa i okači "rukavice o klin".  Jedan od najboljih srpskih MMA boraca u istoriji još ranije je najavio povlačenje, ali i da će to učiniti kada bude osvojio šampionski pojas.

Radosavljević je 16. juna, ostvario svoj cilj, jer je nokautom u prvoj rundi savladao Jošijukija Nakanišija i osvojio pojas.

''Srpski Fedor'' je u profesionalnoj karijeri ostvario skor od 12 pobeda i četiri poraza, a razlog za povlačenje je diskus hernija koja srpskog borca muči godinama.

- Kada sam imao 20 godina, taj problem nisam osećao. Deset godina kasnije osećam svaki pokret i bol i dolazim u situaciju da više ne mogu da radim borbu u parteru. Iako su ovo godine kada je čovek u punoj snazi i može još mnogo da uradi, ja osećam da mi povreda to više ne dozvoljava i odlučio sam da se povučem kao šampion - rekao je Radosavljević.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ww

    24. jun 2013 | 21:12

    svaka cast na svakom mecu,retko normalan i dobar momak kamoli borac

  • Nemirkov

    24. jun 2013 | 21:53

    Sve naj bolje i zamolio bih te da se okrenes edukaciji mladih. Potrebni su nam takvi vitezovi, molim te nemoj otici krivim putem kao mnogi pre.

  • Sone

    24. jun 2013 | 22:25

    Jel ima spasa od diskus hernije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA