SEKSI LAŽI: Špance pokrali posle orgijanja!

Nekolicina fudbalera aktuelnog svetskog i evropskog šampiona, koji su ostali bez stvari posle meča sa Urugvajem, proveli ''ugodno'' veče sa veselim devojkama koje su ih najverovatnije i pokrale

  • 0

Najavili su nadležni organi Brazila da će detaljno ispitati krađu stvari reprezentativaca Španije posle meča sa Urugvajem, ali zaključak do kojeg su došli ne ide na ruku samim fudbalerima.

Naime, posle meča sa Urugvajcima nekolicina fudbalera se požalila da su im stvari iz hotela nestale, ali očigledno su prećutali da su tokom noći imali društvo.

Kako brazilski mediji prenose, Španci su pobedu koja im je donela plasman u polufinale proslavili u hotelu uz muziku, alkohol i hranu, ali i u društvu žena koje su se kasnije priključile petorici fudbalera u sobi.

Nakon partije pokera u skidanje i ''noćnog druženja'', fudbaleri su utonuli u san da bi ih po buđenju dočekala gorka istina - nema žena, ali ni para.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA