Tumbino bombastično pojačanje ne ide u Sloveniju na pripreme!

Fudbaleri Partizana uputili su se na Pohorje na završni deo priprema, a u Beogradu su ostavili Eliomara Silvu, Stefana Aškovskog i Vladimira Stojkovića

  • 0

Fudbaleri Partizana krenuli su put Pohorja gde ih očekuju završne pripreme i test mečevi pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef stručnog štaba Vuk Rašović poveo je 25 igrača:

Saša Ilić, Nikola Ninković, Stefan Šćepović, Dejan Babić, Nemanja Kojić, Predrag Luka, Vojislav Stanković, Filip Knežević, Miloš Ostojić, Nikola Petrović, Živko Živković, Marko Živković, Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Ivković, Nemanja Petrović, Branko Pauljević, Saša Marković, Marko Šćepović, Miloš Jojić, Vladimir Volkov, Ivan Ivanov, Darko Brašanac, Nikola Aksentijević, Aleskandar Mitrović, Milan Lukač.

Sa ekipom neće putovati  Eliomar Silva, kog je doveo bivši sportski direktor Ljubiša Tumbaković u januarskom prelaznom roku, i Stefan Aškovski koji će najverovatnije otići na pozajmicu, kao ni golman Vladimir Stojković kojem je, prema pisanju "Mozzart Sporta", propao transfer u Konju, ali na stolu ima ponude još nekoliko evropskih klubova.

27.jun: Partizan - Lokomotiva Moskva

30.jun: Partizan - nepoznat protivnik (11.00), Partizan - Petrolul Ploesti (18.00)

3.jul: Partizan - NK Zarać (trener Viktor Trenevski), Partizan - Metalist Harkov (Ukrajina)

Posle završetka priprema u Sloveniji, crno-beli pogon leti u Varšavu na dvodnevni turnir "Dejna kup" (6. i 7. jul), gde će osim crno-belih igrati domaćin Legija, Fluminense iz Rio de Žaneira i Austrija iz Beča.

Prvog dana turnira sastaju se Fluminense - Austrija (15.00) i Legija - Partizan (18.00). Na meču sa Legijom od aktivnog igranja oprostiće se bivši igrač oba kluba Aca Vuković, koji je postao legenda u poljskom šampionu.

(Telegraf.rs/partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA