SRPSKI DERBI: Janković protiv Dolonc, na terenu još Viktor, Ana i Bojana

Petoro srpskih tenisera ima svoj nastup danas na Vimbldonu, a srpski duel obeležiće Jelena i Vesna, koje prvi put igraju jedna protiv druge. Ivanovićeva igra protiv Kanađanke Bušar, dok Troicki čeka Andreja Kuznjecova

  • 0

Lubitelji tenisa u Srbiji u sredu će imati "bogat" program na Vimbldonu koji će obeležiti duel Jelene Janković i Vesne Dolonc, a na teren će i Viktor Troicki, Ana Ivanović i Bojana Jovanovski.

Troicki će u meču drugog kola, na terenu broj 10, od 12.30 po našem vremenu igrati protiv Rusa Andreja Kuznjecova. Njih dvojica se do sada nisu sastajala.

Ana Ivanović će igrati na terenu broj 12, drugi meč po rasporedu, a protivnica joj je Kanađanka Euženi Bušar.

Ivanovićeva do sada nije imala priliku da igra protiv Kanađanke.

Prvi duel na ovom terenu počinje u 12.30 po našem vremenu, tako da se očekuje da meč srpska teniserka ne počne pre 14.30.

Srpski derbi trećeg dana Vimbldona odigraće Jelena Janković i Vesna Dolonc. Njih dve do sada nisu igrale međusobno, a ovaj meč ne bi trebalo da počne pre 18 sati po našem vremenu.

Bojanu Jovanovski u drugom kolu očekuje meč sa belgijskom teniserkom Kirsten Flipkens. Srpska i belgijska teniserka igrale su tri puta do sada, a Flipkens vodi sa 2:1.

Ovaj duel neće početi pre 18.30 po našem vremenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA