Miša Tumbas tražio Duleta na Danilovićevoj konferenciji

Navijač "crno-belih" nasmejao prisutne u Klubu sportista u Humskoj, pitajući se zašto nema trenera srpskog šampiona

  • 7

Zanimljivo je bilo u novinarskoj sali Kluba sportista na stadionu Partizana, gde je Predrag Danilović držao više nego zanimljivu konferenciju za medije. Velikom broju novinara koji su čekali predsednika Partizana, koji je govorio o velikim problemima sa kojima se suočio košarkaški klub Partizan, 20 minuta ranije pridružio se popularni navijač "crno-belih" Miša Tumbas, koji je nasmejao celu prostoriju traže Duška Vujoševića.

- Gde je Duleeee, gde je Duleeeee - vapio je Tumbas, koji uživa veliko poštovanje navijača, ali i čelnika svih Partizanovih klubova u okviru sportskog društva.

Međutim, iako je Miša dobio objašnjenje od prisutnih da Vujošević neće doći, on je ipak nastavio da se raspituje da li će biti neki trening danas da obiđe igrače. Ali je i tu dobio odgovor da su igrači na pauzi i da nema treninga do avgusta.

Svog omiljenog Duleta Miša nije dočekao, s obzirom da je trener Partizana dva dana u Barseloni, na godišnjem skupu trenera Evrolige.

Ipak, ponovo je uspeo da uveseli prisutne.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA