Ivanovićeva ispala od anonimne Kanađanke!

Porazom u drugom kolu od Kanađanke Eženi Bušar rezultatom 2:0 srpska teniserka završila učešće na Vimbldonu

  • 1

Porazom od Kanađanke Eženi Bušar rezultatom 2:0 (6:3, 6:3), srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu.

Posle ubedljive pobede u prvom kolu, očekivalo se da će Ana bez problema prebroditi i drugu prepreku, ali je lepotica iz Kanade dokazala da je tvrd orah i zasluženo prošla u treće kolo.

Već na samom startu meča Ana je imala veliku priliku da oduzme servis protivnici, ali je umesto toga u narednom gemu izgubila svoj. Kanađanka je vrlo brzo povela sa 3:0 i do kraja uspela da zadrži prednost koja joj je donela vođstvo od 1:0 u setovima - 6:3.

Kanađanka je i u drugom setu krenula furiozno i vrlo brzo povela sa 2:0. Međutim, Ana se vratila i izjednačila na 2:2. Kada se činilo da će srpska teniserka napokon preokrenuti duel u svoju korist, Bušarova je ponovo uzela brejk i povela sa 4:2.

Ani u finišu drugog seta nije pomogao ni brejk u osmom gemu s obzirom da je čak dva puta prepustila servis protivnici koja je sa 6:3 u drugom setu stigla do velike pobede i plasmana u treće kolo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA