ZVEZDA: Zašto smo mi krivi za Partizanove probleme?

- Sudeći po onom što čelnici Partizana prezentuju javnosti za njih će uskoro KK Crvena zvezda biti kriva i za globalne klimatske promene. Priče oko toga ko je koja Zvezda sasvim sigurno nam neće objašnjavati Predrag Danilović

  • 10

Nije se dugo čekalo na reakciju sa druge strane. Posle detaljne konferencije za štampu predsednika KK Partizan Predraga Danilovića u kojoj nije mogao, a da ne pomene i Crvenu zvezdu, oglasili su se i čelnici ''crveno-belih''.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da nije odgovoran za finansijske probleme Partizana i naveo da "večiti rival" razloge za sopstvenu nemoć traži na pogrešnom mestu.

- Da li je moguće da tako uspešan klub, kako se predstavlja KK Partizan, ima tolike gubitke, i kada se radi o tako uspešnim kadrovima koji ga vode? Sudeći po onom što čelnici Partizana prezentuju javnosti, za njih će uskoro KK Crvena zvezda biti kriva i za globalne klimatske promene. Jeftina demagogija u koju će malo ko da poveruje -  navodi se u saopštenju Zvezde.

''Crveno-beli'' su istakli da se ne raduju tuđoj nesreći, ali su dodali da ne mogu da zaborave šta se dešavalo pre dve godine.

- Tada nismo primetili da se Partizan oglašavao u smislu razumevanja za probleme u kojima se našao KK Crvena zvezda. Naprotiv, njihovo oglašavanje je počelo onog trenutka kada su spoznali da je napravljen pravi koncept za finansijski oporavak KK Crvena zvezda i da će njihov "večiti rival" u budućnosti to i biti u pravom smislu te reči - kaže se u saopštenju.

Zvezda je podsetila da je javnosti predstavila kolika je finansijska sredstva dobila od državnih preduzeća, a da Partizan to nije učinio.

- Da kojim slučajem jeste, ta večna tema na kojoj tako silno potenciraju predstavnici KK Partizan, bila bi demistifikovana. Ali oni to nikako ne žele i sigurni smo da to neće uraditi, jer brojke su kao dokazi neumoljive. Rezultati Partizana su takvi kakvi su, a oni što nas raduje to je priznanje Danilovića da nikada nećemo biti isti. A nikada nismo ni bili - ističe se u saopštenju.

"Crveno-beli" navode i da taj klub "ne kuka, ne moli i ne kleči da mu bilo ko pomogne" i da se zalaže za ravnopravan tretman klubova u državi. Zvezda navodi i da predsednik Partizana Predrag Danilović napada "crveno-bele", a ne želi da kaže kako je došlo do finansijskih problema u klubu iz Humske.

- Kao da je u poslednjih desetak godina neki drugi Predrag Danilović vodio klub, a ne on lično. Ali njihovi problemi, njihova briga. Od države, grada i svih ostalih državnih institucija očekujemo ravnopravan tretman, a što se tiče priče oko toga ko je koja Crvena zvezda, to nam uz sva uvažavanja neće objašnjavati Danilović - zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    26. jun 2013 | 18:23

    Ne , Milose mislim da vas Danilovic zajebava , jer da nije tako izasao bi lepo sa argumentovanim podatcima za zadnjih 10 godina i zapusio bi usta i tom Covicu i svima ostalima !!! Ali ne moze posto je i sam svestan da je Partizan dobijao 20 puta vise para od svih ostalih klubova i da je i sam svestan da "sistema" nije bilo i da su rezultati proizvod mnogo veceg budzeta u odnosu na konkurente a ne kao sto se pricalo kvalitetan rad !!! Sve ce polako izaci na videlo i u fudbalu...samo polako !!!

  • Ivan

    26. jun 2013 | 19:18

    Izadjite sa podatcima koliko ste para dobili od dolaska Demokrata na vlast!!!!!!!!!!!!!!

  • Borko

    26. jun 2013 | 19:38

    Jebe Cova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA