Igrač Petriotsa uhapšen i optužen za ubistvo! (VIDEO)

Aron Hernandez, jedan od najboljih tajt endova u NFL, po tvrdnjama tužilaštva organizovao ubistvo poznanika Odina Lojda, verovatno zbog svađe nekoliko dana ranije

  • 0

Aron Hernadez (23), upravo otpušteni igrač NFL ekipe Nju Ingland Petriots, inače jedan od najboljih tajt endova u Ligi, uhapšen je i optužen za ubistvo poznanika, 27-godišnjeg Odina Lojda. Žrtva je bila momak sestre Hernandezove verenice sa kojom igrač američkog fudbala ima osmomesečnu bebu.

Nesrećni Lojd ubijen je u ponedeljak 17. juna, a Hernadez je brzo postao sumnjiv jer je nekoliko sati pre ubistva viđen sa Lojdom. Tužilaštvo je u međuvremenu došlo do zaključka da je mlada zvezda Petriotsa organizovala ubistvo.

Hernandez je sa dvojicom prijatelja došao kod Lojda u 2.30 ujutru, a navodno je snimljen sa pištoljem nedugo posle ubistva. Lojd je sa sestrom razmenio nekoliko SMS poruka oko 3.22 koje svedoče da je bio u društvu sa Hernandezom, da bi između 3.23 i 3.27 radnici koji su radili u noćnoj smeni čuli nekoliko pucnjeva.

Lojd je pogođen nekoliko puta u leđa i grudi. Motiv za ubistvo izgleda da je svađa 14. juna u noćnom klubu, mada detalji nisu jasni.

Nekoliko sati posle hapšenja Hernandeza, Nju ingland Petriotsi objavili su da su ga otpustili i izrazili su saučešće porodici žrtve.

Hernandez tokom hapšenja nije pokazao mnogo emocija. Pored optužbe za ubistvo suočen je sa još pet vezanih za oružje, a odbijen mu je zahtev da se brani sa slobode. On je odavno imao reputaciju da se druži sa kriminalcima, zbog čega je nekoliko timova odustalo od toga da ga izabere na draftu, pa su ga u četvrtoj rundi pokupili Petriotsi.

Hernandez je proveo tri sezone u klubu i zabeležio 175 hvatanja za 1.956 jardi i 18 tačdauna u mečevima ligaškog dela sezone. Prošlog avgusta produžio je ugovor za pet godina za 40 miliona dolara, od čega je 16 miliona garantovano. Sve to očito nije bilo dovoljno da se unormali.

Zanimljivo je da je od Superboula iz raznih razloga hapšeno čak 27 igrača iz NFL.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA