SRPKINJE SLAVE U RESTORANU! "Nema mnogo srećnijih od nas!" (FOTO) (VIDEO)

Naše košarkašice su u obližnjem restoranu proslavile istorijsku pobedu koju nikad neće zaboraviti. Za trojku kojom je Milica Dabović najavila preokret protiv Italije, naš kapiten kaže: "Ja sam je šutnula a onaj odozgo je poslao unutra!"

  • 0

Srpkinje su herojski izvojevale pobedu kojom su ispisale istoriju naše košarke. Posle više od dve decenije, naše košarkašice su među četiri najbolje reprezentacije u Evropi. I ne samo to. Trijumfom nad Italijom, Srbija je obezbedila direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Pamtiće ovaj dan dok su žive naše heroine. Zasluženo, proslavile su u obližnjem restoranu. Naravno, "dozirano", jer prvenstvo iz snova nije gotovo. Štaviše, protiv Španije u petak ih čeka nov izazov.

"Za današnji dan, današnju igru i današnji osećaj, intezitet, napetost... sreću, radost, ljubav... Samo mi jedno pada na pamet: Svetsko prvenstvo," napisala nam je jedna od najzaslužnijih za polufinale prvesntva Evrope, kapiten Milica Dabović.

"Cure su izašle na teren kao jedna, ali to se nije moglo videti. Previše je pritiska bilo danas i igrale smo sve loše kao jedna! Ipak nismo odustajale do kraja i to nas je dovelo do pobede".

Trojka koju je Dabovićeva pogodila u završnici meča bila je ubitačna za Italijanke. Posle nje se nisu oporavile.

"Pitaju me kako je trojka ušla i kako sam je šutnula. Samo sam rekla jedno: ja sam je šutnula a onaj odozgo je poslao unutra", navodi naš kapiten i uverava nas:

"U ovom trenutku nema mnogo srećnijih od nas"!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA