Partizan poražen od Lokomotive u prvom pripremnom meču!

Ruski tim slavio je sa 1:0 golom Majkona, a ovo je drugi uzastopni poraz "crno-belih" od Lokomotive jer su prošle godine izgubili sa 3:0

  • 0

Fudbaleri Partizana poraženi su od Lokomotive iz Moskve sa 1:0 u prvom pripremnom meču odigranom u Sloveniji.

"Crno-beli" i tim iz Rusije sastali su se na pripremama i prošle sezone, a Lokomotiva, koju je tada predvodio hrvatski trener Slaven Bilić, bila je mnogo ubedljivija jer je slavila sa 3:0.

Fudbaleri Partizana agresivno su započeli meč i visokim presingom uspeli da imaju kontrolu nad igrom, ali Ninković nije uspeo da realizuje prilike.

Kazna je stigla u 26. minutu, kada je posle prodora po desnoj strani Samedov odlično centrirao na glavu Majkona, koji je savladao Živkovića za vođstvo Lokomotive od 1:0.

Do kraja prvog dela igre, Luka nije uspeo da iskoristi asistenciju Jojića jer je golman Giljerme uspeo da zaustavi njegov udarac i sačuva mrežu na poluvremenu.

Braća Šćepović, koji su početkom drugog dela ušli u igru, imali su najizglednije šanse za Partizan, ali ni oni nisu uspeli da postignu pogodak, pa je Lokomotiva drugi put za 12 meseci savladala "crno-bele".

Partizan je meč odigrao u sledećem sastavu: Živković, Aksentijević,Volkov (59′ Petrović Nemanja), Ostojić, Ivanov (65′ Stanković), Marković Saša (83′ Knežević), Ilić Saša (kap.) (73′ Pantić), Luka (65′ Brašanac), Ninković (57′ marko Šćepović), Jojić (78′ Andrija Živković), Kojić (51′ Stefan Šćepović).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA