MILIJAŠ: Ninković bi nam mnogo značio!

Kapiten Crvene zvezde uveren je da bi mu bilo lakše da igra kada bi u veznom redu imao nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije

  • 3

Dvojica fudbalera koji su igrali u reprezentaciji tokom dobro odigranih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine mogli bi ponovo da se sastanu na "Marakani". Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš priželjkuje da u veznom redu pored sebe ponovo ima Miloša Ninkovića, samo ovaj put u crveno-belom dresu.

- Nine bi nam mnogo značio! Ali baš mnogo. Ne preterujem. Bilo bi mi lakše uz njega da igram. Znam da on stvarno želi da dođe u Crvenu zvezdu. Iskren je i pravi zvezdaš - prenosi "Kurir" Milijaševe reči iz Slovenije.

- Njegov dolazak bi nam pomogao. Naravno, uz još nekoliko pojačanja. Evo, stigao nam je Nikola Mijailović. Očekujemo još kvalitetnih igrača.

Milijaš je vrlo dobro upoznat sa uslovima koje je Ninković postavio pred čelnike Crvene zvezde Nebojšu Čovića i Slavišu Kokezu.

- Nine je dugo godina igrao u inostranstvu. Zna šta znači kad je igrač zadovoljan. Rekao je lepe stvari koje su na mestu. Uprava Crvene zvezde je nama dala lepa obećanja u koja ne sumnjam - rekao je Milijaš, igrač sa dve duple krune sa Crvenom zvezdom.

- Ove sezone deset puta više bi mi značilo da osvojimo titulu nego kad sam prvi ili drugi put to uradio. Mislim da je vreme da uzmemo titulu. Da bi se to desilo, moramo biti jaki na terenu, ali i van njega - zaključio je Milijaš.

Zbog finansijski dobre ponude sa istoka, čelnici neće praviti problem Milijašu da napusti "Marakanu".

- Srećan sam u svom klubu. Više volim titulu s Crvenom zvezdom nego da za dobre pare odem u Kinu!

Nenad Milijaš zaključuje da su igrači bili iznenađeni kad im je bivši trener Rikardo Sa Pintu rekao da napušta klub.

- Iznenadila nas je njegova odluka! Imali smo odličan odnos. Ali, opet, razumem ga. On je stranac i profesionalac koji je došao da radi za platu - rekao je Nenad Milijaš.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA