HAOS U LIJEŽU: Gnevni navijači zapalili sopstveni stadion (VIDEO)

Nezadovoljni otpuštanjem rumunskog trenera Mirčeee Rednika, kao i lošim vođenjem kluba od strane predsednika, fanovi Standarda velikim neredima izrazili svoje nezadovoljstvo

  • 0

Lijež je u plamenu! Barem onaj deo gde se nalazi stadion Standarda s obzirom na to da je oko 4.000 navijača izrazilo gnev protiv sportske politike predsednika kluba Rolanda Dučateleta.

Odmah po dolasku uspeli su da sruše ogradu i vrlo brzo su se našli na terenu dok se većina uputila u salu za sastanke kako bi se ''obračunali'' sa menadžmentom, igračima i sponzorima. Međutim, dijalog sa liderima kluba protekao je u dimu i vatri koja je okruživala stadion.

Vidno gnevni navijači raširili su parolu upućenu protiv predsednika kluba ''Niko od vas ne može ubiti naš Standard''! Razlog nezadovoljstva svakako je bio i otpuštanje rumunskog trenera Mirčee Rednika.

Navijačima iz Liježa pridružilo se i 18 automobila iz ostatka zemlje, dok su ovim događajima prisustvovali i igrači i trener s obzirom na to da je nešto ranije održano predstavljanje dresova za narednu sezonu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA