NEDOVIĆ: Spreman sam za NBA, ali reprezentaciju ne propuštam!

Srpski košarkaš je već kontaktirao sa čelnicima Golden Stejt Voriorsa, i već bi naredne sezone nastupio u NBA ligi

  • 2

Ni sam Nemanja Nedović nije očekivao da će već u prvoj rundi NBA drafta biti izabran, i to sa 30. mesta. Izabrali su ga Finiks Sansi, koji su ga prosledili Golden Stejt Voriorsima.

Reprezentatiac Srbije je kao zapeta puška spreman da već naredne sezone zaigra u najjačoj ligi na svetu.

- Naravno da sam zadovoljan. Nisam očekivao da ću biti izabran u prvoj rundi, sve je govorilo da će to biti druga runda. Veliki šok je bio za mene kad sam čuo da sam izabran kao 30. pik. I veliki šok i velika čast - rekao je 22-godišnji Nedović agenciji Beta.

Bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je prošle sezone igrao za Lijetuvos Ritas, ipak ne želi da propusti pripreme reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo.

- Već sam se čuo sa vlasnicima Golden Stejta, oni imaju želju da me vide pre početka sezone, ali treba da se dogovorim i sa porodicom. Pripreme za reprezentaciju počinju 8. jula i to svakako ne želim da propustim. Ako mene pitate, ja sam spreman da zaigram odmah naredne sezone - rekao je Nemanja Nedović.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA