DENVER HVALI PARTIZAN: Vi ste najponosniji u Evropi!

Žofri Lovernj je u Partizanu, najponosnijem klubu Evrope - istakao menadžer NBA ligaša koji je na draftu pokupio krilo "crno-belih"

  • 2

Izbor Žofrija Lovernja kao 55. pika na draftu koji je održan u noći između četvrtka i petka odličan je posao, smatraju čelnici Denvera, a generalni menadžer NBA tima nije štedeo reči hvale na račun Partizana, koji je praktično za nekoliko meseci postao posrednik između karijere francuskog košarka i najjače lige na svetu.

- Žofrija pratim već pet godina, a trenutno je u najponosnijem klubu Evrope.

- Partizan ima fantastičan program rada, a Žofri je sa njim pod ugovorom dve godine. Razgovaraćemo sa njim da vidimo kakvi su mu planovi za budućnost - rekao je Tim Konoli, koji je očito zagrejan za dovođenje Partizanovog Francuza već za narednu sezonu.

Lovernj je ranije danas pre svega zahvalio Partizanu na tome što se nalazi na spisku reprezentacije Francuske, i zbog toga što je zahvaljujući polusezoni u Beogradu obezbedio sebi mesto i u najjačoj ligi na svetu.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaa

    28. jun 2013 | 14:45

    Tako je bree.. Partizan

  • milos

    28. jun 2013 | 15:10

    Ma sta znaju Ameri iz NBA sta je kosarka!E Srbijo tuzna li si sa svojom politikom i zakonima o finansiranju sporta!!:((Ako nase devojke osvoje medalju na EP u kosarci sve ce guzonje doci da se slikaju na doceku a samo pre godinu i po su 5 kosarkasica iz ovog sastava i trener M.Maljkovic kao igracice Partizana(nebitno) same platile put do Soluna da bi igrale medjunarodnu utakmicu!!Sram ih bilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA