Najbaksuzniji grad ove nedelje je Boston! Proverite zašto! (FOTO)

Omraženi bivši košarkaš Seltiksa osvojio je titulu sa Majamijem, ekipu su napustili trener Dok Rivers, Pol Pirs, Kevin Garnet, uhapšen NFL igrač Aron Hernandez, hokejaši Boston Bruinsa poraženi u finalu Stenli kupa

  • 0

Ukoliko ste navijač sportskog kolektiva iz Bostona, imate mnogo razloga da zbog prošlonedeljnih dešavanja budete više nego očajni, a evo i zašto!

Sve je počelo osvajanjem titule šampiona NBA lige ekipe Majami Hita, za koju nastupa bivši igrač Seltiksa Rej Alen, koji je na opšte nezadovoljstvo navijača i bivših saigrača početkom prethodne sezone prešao u redove tima sa Floride kako bi se dokopa još jednog prstena u karijeri.

Još razloga za razočaranje navijači Bostona imali su kada je uhapšen NFL igrač Nju Ingland Petriotsa Aron Hernandez zbog sumnje da je ubio poznanika Odina Lojda, ali i zbog poraza hokejaša Boston Bruinsa u finalu Stenli kupa od Čikaga u neverovatnoj završnici šestog meča finala.

Kako bi se baksuzna nedelja u potpunosti kompletirala, pobrinuli su se dugogodišnji trener košarkaške ekipe Seltiksa Dok Rivers, koji je napustio klub i otišao u Los Anđeles Kliperse, dok su miljenici navijača kapiten i legenda kluba Pol Pirs, Kevin Garnet i Džejson Teri prešli u redove Netsa.

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA