Srpkinja očarala Ronalda, ostavlja Irinu? (FOTO)

Zgodna Srpkinja Nena Ristić, koja se u Italiji ''proslavila'' vezama sa fudbalerima, očigledno ima pravi recept kako da Ronalda odvoji od njegove devojke, takođe prelepe, Irine Šajk

  • 12

Izgleda da je Portugalac pao na srpsku lepotu! Prelepa manekenka Nena Ristić, koja se kao model proslavila u Italiji, začarala je jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda.

Zgodna Srpkinja, koja se u Italiji ''proslavila'' vezama sa fudbalerima na ''čizmi'', očigledno ima pravi recept kako da Ronalda odvoji od njegove devojke, takođe prelepe, Irine Šajk.

Zato se sve više šuška da je popularni CR7 odlepio za Nenom, pa i ne čude spekulacije italijanskih medija da bi mogla da bude njegova sledeća devojka. Međutim, ni ona nije ravnodušna prema njemu i već ima plan kako da asa Real Madrida odvoji od njegove Irine Šajk.

Foto: kalibruj.ru

Inače, Nena Ristić je fatalna devojka kako po fudbalere tako i po ostale momke i ljude dubljeg džepa. Priliku da se uveri u atribute ove 31-godišnje lepotice imao je fudbaler Milana Kevin Prins Boateng, koji je jedno vreme bio u vezi sa srpskom manekenkom.

Mediji u Italiji su u nekoliko navrata pominjali i Neninu vezu sa vlasnikom Renoovog tima u Formuli 1 Flaviom Brijatoreom, kao i nekadašnjim napadačem ''azura'' Kristijanom Vijerijem.

Pored manekenstva Ristićeva se oprobala i u filmskoj industriji, gde je imala nekoliko manjih uloga u Italiji. Zajedno sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić, osvajala je publiku u čuvenoj zabavnoj emisiiji "Ćao, Darvine", koja je jedno vreme emitovana i u Srbiji.

Zbog čestih selidbi koje su bile prouzrokovane njenim poslom, Nena govori čak pet jezika (nemački, srpski, italijanski, francuski i engleski), ali čisto sumnjamo da je Ronaldo baš zbog ovoga pao na čari srpske lepotice, koja se u više navrata isticala snimanjem provokativnih kalendara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzoni

    29. jun 2013 | 00:07

    tolike je brakove rasturila, ne moze jednu vezu

  • србија

    29. jun 2013 | 08:13

    Nije lepa nego je sexy i jebozovna do bola... Lepota ja kad je nek lep sto bi rekli kao andjeo... Ovu jednostavno samo zelis povalit....

  • dr mr Boban

    29. jun 2013 | 00:36

    iskreno meni je Irina lepsa :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA