SERENA: Mari želi da igra protiv mene? Neću osvojiti ni poen!

"Ja definitivno ne želim biti njegov protivnik! On je jedan od najboljih tenisera sveta" izjavila je Amerikanka kada je čula za Endijevu ideju za meč

  • 1

Britanski teniser Endi Mari izjavio je da želi da igra protiv Serene Vilijams, a na to se prva teniserka sveta prijatno iznenadila.

Posle komentara na Endijevom tviter profilu u kome piše da bi ga Serena pobedila na njegovoj omiljenoj podlozi travi, drugi teniser sveta izrazio je želju za održavanjem tog meča.

- Nikada nisam razmenjivao udarce sa Serenom. Ona je odlična teniserka. Mislim da će ljudima biti zanimljivo videti ovaj dvoboj između žene i muškarca - rekao je Mari.

Teniserka mu je ubrzo odgovorila i našalila se.

- Stvarno? On želi igrati sa mnom? Da li je siguran? To bi bilo zabavno. Sumnjam da ću osvojiti poen, ali to bi bilo zabavno.

- Marej je jedan od trojce najboljih tenisera sveta. Definitivno ne želim igrati protiv njega, ali možemo prirediti mali šou, to bi bilo u redu - izjavila je Serena.

Teniser je u svojoj kolumni izjavio kako bi voleo da se igra u Las Vegasu dok je Serena dodala kako bi bilo fer igrati na šljaci, kako bi imala neke šanse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA