Novak nominovan za dve ESPY nagrade!

Đoković u prilici da po drugi put bude proglašen za najboljeg tenisera u izboru poznate TV mreže, a u konkurenciji i za najboljeg neameričkog sportistu

  • 0

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković, nominovan je u dve kategorije za osvajanje ESPY nagrade, za najboljeg tenisera i najboljeg sportistu izvan SAD. Nagradu dodeljuje poznata američka kablvska televizijska mreža ESPN, specijalizovana za sport.

U konkurenciji za najboljeg tenisera u prošloj godini dana protivkandidati Đokoviću su Rodžer Federer, Endi Mari i Rafael Nadal, dok su u izboru za najboljeg internacionalnog sportistu u igri sprinter Jusein Bolt, fudbaleri Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, kao i bokser Huan Manuel Markez.

Za Đokovića se može glasati do 17. jula, a podsetimo da je prošle godine dobio nagradu kao najbolji teniser zbog fantastičnih rezultata u 2011, kada je osvojio tri Grand slema, Melburn, Vimbldon i US open.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA