MILIVOJEVIĆ: Nisam kao Stojković, nikad ne bih prešao u Partizan!

Mladi vezista Crvene zvezde istakao da se eventualna ponuda ''crno - belih'' ne bi uopšte ni razmatrala s obzirom na ljubav prema ''crveno - belom'' dresu

  • 6

Izjave trenera Partizana Vuka Rašovića, u trenutku kada su mnogi fudbaleri Crvene zvezde zatražili raskid ugovora, kako bi u svom timu voleo da vidi Luku Milivojevića na poziciji zadnjeg veznog uznemirila je sve zvezdaše.

Međutim, prema rečima jedinog A reprezentativca Srbije iz redova Zvezde ta opcija nikada ne bi bila dovedena ni u razmatranje iz jednog prostog razloga - ljubav prema ''crveno belom dresu''.

- Vladimir Stojković me je, tokom reprezentativnih obaveza u Belgiji, pitao da li sam pročitao izjavu Rašovića i preporučio mi kroz šalu da dođem u Partizan. Rekao sam mu da nisam kao on - istakao je Milivojević za Sportski žurnal.

Ipak, sve su prilike da mladog vezistu više nećemo gledati ni na ''Marakani'' s obzirom na ponude inostranih klubova koje su stigle za njega.

- Voleo bih da ostanem kako bi osvojio titulu jer bi u slučaju odlaska ostao veliki žal. Sportski direktor Zvezde je istakao da će se potruditi da ostanem jerželi da napravi jaku ekipu. Odlazak je moguć samo ako i klub ija budemo zadovoljni. Međutim, tu su Kovačević i Mijailović tako da Zvezda ne bi trebala da bude oslabljena ako odem - rekao je Milivojević.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    29. jun 2013 | 09:57

    Po svemu sudeći na potezu je MIjailović koji je valjda uvideo da mora sam da razmišlja a ne da drugi misle za njega. Potpis novog ugovora sa Zvezdom na bar dve godine i više rada na tehnici koja mu očigledno nedostaje. Dete Zvezde ne sme da dozvoli da ode na ružan način iz nje a tek treba da joj da i uzme od nje. Da je pameti mogao je da bude višegodišnji kapiten kluba i deo istorije. Uvek se detinji hirovi i nepromišljeni potezi mogu ispraviti i zaboraviti ako je ljubav ispred njih. Na potezu je Stojadinović da ispravi grešku sa Garidom a i pamet Mijailovića u interesu i Zvezde i njega samog.

  • Zigmund

    29. jun 2013 | 12:02

    Kakav bre Mijailovic,slab je taj za ozbiljnu ekipu i nema srce da igra.

  • kiza

    29. jun 2013 | 13:20

    Partizan ne zove igrace sa dve leve noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA