Stanković u penziji, Inter platio 1,5 miliona evra!

Nekadašnji kapiten Srbije raskinuo ugovor sa Interom, ali će najverovatnije ostati u klubu na nekoj od funkcija u upravi kluba

  • 1

Dejan Stanković u penziji! Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije sporazumno je raskinuo ugovor sa milanskim Interom i verovatno će ovog leta završiti karijeru.

Kako italijanski mediji prenose Inter će Stankoviću isplatiti 1,5 miliona evra s obzirom da srpski internacionalac ima važeći ugovor sa ''neroazurima'' još jednu godinu.

Iako se u prethodnih nekoliko dana spekulisalo da bi Deki karijeru trebalo da nastavi u Fiorentini, gde je već postigao načelan dogovor sa Vićencom Montelom, najveći su izgledi da Stanković preuzme neku od funkcija u klubu iz Milana.

Ova vesta svakako je rastužila sve zvezdaše s obzirom da je bilo naznaka da bi Stanković mogao i da se vrati na ''Marakanu'' odakle je otišao u Lacio, a potom u Inter sa kojim je osvojio Ligu šampiona i pet puta bio prvak Italije.

Za nacionalni tim Stanković je odigrao 102 utakmice čime se izjednačio sa Savom Miloševićem na prvom mestu po broju nastupa za reprezentaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    29. jun 2013 | 12:34

    Dodji Deki i pomozi. Svi znamo da nije laka odluka, ali nam pomoc nikad potrebnija nije bila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA