Zvezdi završnica problem i na treningu (VIDEO)

Na jednom od treninga u Sloveniji ''crveno-beli'' uvežbavali sitacije pred golom, ali su, osim odbrambenih igrača Krnete i Lazića, skoro svi zatajili

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko bruse formu na pripremama u Sloveniji iščekivajući ime prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pobeda protiv Krke u prvom kontrolnom meču svakako je bila očekivana, ali se i tada, kao tokom sezone, ispoljila boljka neefikasnosti koja je potvrđena i na treninzima.

Novi trener ''crveno-belih'' Slaviša Stojanović, očigledno svestan nedostataka njegovog tima, brže bolje je odlučio da uvežbava završnicu dok još nije kasno. Međutim, tokom treninga u petak i nije imao toliko sreće u nameri.

Naime, posle kondicionog dela fudbaleri su podeljeni u dve grupe vežbali završnicu uz dodatna objašnjenja Stojanovića sa strane.

Iako se radilo o završnici bilo je dosta naporno s obzirom na to da su igrači konstantno bili u pokretu i velikih pauza nije bilo, što je svakako novina.

Međutim, napadači su ponovo zatajili, a odbrambeni igrači Krneta i Lazić su, zanimljivo, bili najprecizniji na treningu. U centru pažnje svakako je bio i ''Pato sa Gvineje'' kojem Stojanović očigledno traži poziciju s obzirom da je omaleni napadač uvežbavao prodor sa boka i centaršuteve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. jun 2013 | 11:30

    Pa ovo je komedija :-P

  • Zigmund

    29. jun 2013 | 11:59

    E balvani jedni bez mozga i srca.Trcite bezveze kao majmuni po terenu,sram vas bilo.

  • Урош

    29. jun 2013 | 14:06

    Играћемо ми, против Јагодине, за 3. место.. Ово је брука..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA