Novakova fondacija pomaže deci Srbije iz Londona!

Najbolji svetski teniser po zavšetku Vimbldona organizuje u Londonu dobrotvornu večeru na kojoj će prikupljati sredstva za svoju fondaciju. Prošle godine u Njujorku sakupljeno 1,4 miliona dolara

  • 2

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, dan posle završetka Vimbldona, 8. jula, organizovaće dobrotvornu večeru u Londonu. Svečanost će biti održana u objektu Roundhouse, koji je nekad bio železnički depo, a sada služi za kao prostor za predstave i koncerte.

To je nastavak delovanja Fondacije Novaka Đokovića, koja pomaže decu, naročito u Srbiji, a događaju će prisustvovati mnoge poznate ličnosti.

Vojvotkinja od Jorka, Sara Ferguson, nedavno se priključila Novakovoj fondaciji i biće jedna od najvažnijih gošći. Takođe, očekuje se da dođu manekenka Naomi Kembel, glumice Goldi Hon, Kejt Hadson, bivši teniser Boris Beker, kao i ljudi iz sveta biznisa.

Prošle godine na prvoj dobrotvornoj gala večeri održanoj u Njujorku Fondacija Novak Đoković sakupila je oko 1,4 miliona dolara.

- Zaista se radujem domaćinstvu na svom prvom dobrotvornom događaju u Ujedinjenom kraljevstvu. Vizija fondacije je da usmeri pažnju na neprivilegovane mlade ljude u Srbiji i širom sveta, naročito na one koji imaju manje mogućnosti da izraze svoj puni potencijal. Uz pomoć porodice, prijatelja i onih koji me podržavaju nadam se da možemo da sakupimo sredstva koja će napraviti pozitivnu promenu u životima dece - rekao je Novak za sajt svoje fondacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA