NAVIJAČKA LUDOST: Ražnatoviću se preti ukoliko Spanulis ode iz Pireja

- To su gluposti. Preživeo sam prelazak Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos... - rekao je za Telegraf poznati menadžer

  • 0

Pasija prema omiljenom timu nekada ide u krajnost... U onu ružnu. Naime, Miško Ražnatović, jedan od najboljih košarkaških menadžera u Evropi, čovek koji zastupa Vasilisa Spanulisa, plejmejkera Olimpijakosa, dobio je ovih dana pretnju smrću ukoliko Spanulisa napusti klub iz Pireja...

Istina, pretnja je objavljena na Tviter, a napisao ju je, kako Ražnatović kaže, jedan od maloletnih navijača Olimpijakosa.

- To su gluposti. Preživeo sam prelazak Spanulisa iz Panatinaikosa u Olimpijakos... - rekao je za Telegraf poznati menadžer dodavši:

- Ne želim da pridajem veliku pažnju slučaju jer je potpuno nevažna. Na kraju krajeva, možda Spanulis i ostane u Olimpijakosu.

Podsetimo, plej crveno-belih iz Pireja je na kraju sezonu u kojoj je odbranio titulu Evrolige, ali ne i Grčke, izjavio da će, zbog očajne situacije sa navijačima napustiti zemlju. Kako je to izjavio u Evropi se spekuliše da su CSKA, Barselona i turski timovi spremni da izdvoje milione evra za njegove usluge.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA