VUKOVI MANEKENI: Fudbaleri Partizana pozirali u novoj opremi (FOTO)

Prvi nastup u novim dresovima fudbaleri Šampiona će zabeležiti na turniru u Varšavi, gde se u premijernom meču sastaju sa Legijom iz Varšave

  • 1

Fudbalski klub Partizan je u Sloveniji predstavio garnituru dresova u kojoj će nastupati sledeće sezone. Tehnički sponzor je Adidas, a linija opreme je izmenjena u odnosu na onu koju su prošle sezone nosili.

U cilju što bolje promocije koja će trajati narednih 60-tak dana fudbaleri Vuka Rašovića su fotoreporterima pozirali skoro dva sata. Glavni manekeni bili  Ilić, Volkov, Ninković, Ivanov, Jojić i Mitrović. Novi dres je projektovan i odobren još pre godinu dana, što je i neki razuman i ugovorni rok za takve projekte, a odmah po okončanju ovogodišnje kampanje, počinje projektovanje nove linije za sledeću sezonu.

Fudbaleri Partizana koji su poneli dresove na snimanju, izrazili su svoje neskrivene simpatije za kvalitet i izgled novog dela njihove sportske garderobe. No, pored dresova, svi fudbaleri su od adidasa dobili i najnovije brendirane modele kopački, koje nose svi najpoznatiji fudbaleri sveta.

- Već od sledeće nedelje krenuće online prodaja, a odmah posle 5. jula krenuće prodaja u Crno-belim buticima. Dogovorili smo i da svi naši navijači koji pazare pretplatne ulaznice za narednu sezonu, steknu pravo na kupovinu dresova sa popustom od 20%. To je samo po sebi veliki ustupak adidasa, jer oni kao veliki svetski brend ne mogu sebi dozvoliti da previše spuštaju cene svojih proizvoda - rekla je za klupski sajt Snežana Filipović, direktorka marketinga crno-belih.

Prvi nastup u novim dresovima fudbaleri Šampiona će zabeležiti na turniru u Varšavi, gde se u premijernom meču sastaju sa Legijom iz Varšave.

(Telegraf/partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA